15 49.0138 8.38624 //www.kersttruiwinkel.nl arrow 0 arrow 0 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NEW HOT SALE cookie-true 200
Door de drukte bij de post kunnen wij levering voor kerst niet garanderen. Sorry! Door de drukte bij de post kunnen wij levering voor kerst niet garanderen. Sorry! Óók leuk: onze Oud & Nieuw Truien! Ontdek ze zelf

Foute kersttrui 2017 – Het seizoen is geopend!

Foute kersttrui 2017 – Het seizoen is geopend!

Onze 2017 collectie kersttruien is binnen! Hoera! We hebben er 9 maanden op moeten wachten, maar het is inmiddels oktober en met 84 dagen tot kerstmis kunnen we gaan stiekem alvast gaan genieten van dat lekkere kerstgevoel.

Kersttruien voor iedereen

De nieuwe kersttruien collectie heeft truien voor iedereen en elke smaak. U vindt sowieso dames kersttruien en heren kersttruien, maar natuurlijk ook kinder kersttruien in ons assortiment. Daarbij kunt u kiezen uit vele foute kersttruien en stijlvolle wintertruien of zogenaamde “Noorse” kersttruien.

Fout, fouter, foutst deze kerst!

De foute kersttruien kunnen dit jaar niet fout genoeg zo lijkt het. Het begint met redelijk bescheiden ‘foute’ truien met een grappig motief erop, maar je kunt vervolgens zo ver gaan als je maar wilt. 3D kersttruien, kersttruien met verlichting erin of écht over de top met opblaasbare kerstpakken.

Nieuw: Kerst Kookschorten

De kerst kookschorten zijn nieuw in ons assortiment en hartstikke leuk om rondom het kerstdiner te dragen. Ze zijn er ook voor kinderen, dus de hele keukenbrigade kan deze kerst in stijl achter het fornuis. Maak je kerst kookoutfit helemaal compleet met de bijbehorende kerst koksmuts, alleen voor de chef natuurlijk!

Nog veel meer leuke kerst outfits

Naast onze collectie kersttruien vindt u dus ook tal van andere kerstoutfits waarmee u kerst 2017 gezellig voor de dag komt. Kerst jurkjes, kerst overhemden, kerst sokken of een kerst pyjama: we bieden u een ruime keuze in leuke kleding die je in hogere kerstsferen brengt. Pak dit jaar lekker uit en dompel jezelf onder in het kerstgevoel door je kleding af te stemmen op jouw ideale kerst. Van kerstochtend tot het kerstdiner is er een passende kersttrui te vinden!

Categorie Kerst kleding
BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings