Verzendinformatie

Verzendinformatie

Bestel uiterlijk vrijdag 23 december 2022 vóór 12:00u om uw kersttrui op zaterdag 24 december in huis te hebben. Houdt bij voorkeur een dag extra ruimte om teleurstelling door problemen bij de bezorgdienst te voorkomen!


Na succesvolle afronding van uw bestelling, starten wij zo snel mogelijk met het verwerken en versturen van de door u bestelde producten.

Onze Levertijden

Voor de meeste producten geldt “Voor 20:00u besteld, dezelfde werkdag verzonden”. Dit betekent dat uw pakje veelal de volgende dag bezorgd wordt.

Voor sommige producten geldt een levertijd van “ca. 5 werkdagen”. Bestelt u bijvoorbeeld op maandag vóór 17:30u? Dan kunt u uw pakketje op vrijdag of maandag verwachten.

December: Drukte bij de post

Bij onze levertijden gaan wij uit van de normale bezorgtijden van de bezorgdiensten. In de drukke decembermaand komt het overgrote deel van onze pakjes netjes op tijd aan. Het kán echter voorkomen dat een pakje onverhoopt vertraging oploopt bij de post. Wij hebben hierop helaas geen invloed.

Status van uw bestelling

U kunt de status van uw bestelling te allen tijde controleren op deze pagina, of door contact op te nemen met onze klantenservice.

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

15 49.0138 8.38624 //www.kersttruiwinkel.nl arrow 0 1 cookie-true 200