Retourneren

Retourneren

U heeft op al uw aankopen bij KersttruiWinkel.nl 14 dagen recht van retour, in lijn met de Wet Koop op Afstand.

Retourneren

Dit houdt in dat u uw aankoop zonder opgaaf van reden mag terug sturen. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug, en alleen de kosten van het retourneren komen voor uw rekening. U mag ontvangen producten uitproberen voor zover nodig is om te bepalen of deze aan uw wensen voldoet. Dit betekent dat kleding uit de verpakking gehaald mag worden en naar redelijkheid gepast mag worden. Labels en kaartjes moeten aangehecht blijven. U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Stuur uw bestelling terug naar:

KersttruiWinkel.nl
Plaggenweide 23
3223NK Hellevoetsluis

Wij adviseren u gebruik te maken van een verzendmethode met traceercode om de kans op verlies bij de post te minimaliseren. Onder andere PostNL en DHL bieden dit soort verzendmogelijkheden aan. Bij PostNL bedragen de kosten voor het retourneren € 3,95 voor een traceerbaar brievenbuspakje en € 6,95 voor een tracerbare pakketzending.

Ruilen

Heeft u per abuis een onjuist artikel of de verkeerde maat besteld? Dan is het mogelijk om te ruilen. Stuur het onjuiste artikel volgens bovenstaande instructies aan ons terug om uw aankoopbedrag terug te ontvangen en bestel zelf via onze website het juiste artikel of de juiste maat.

BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

15 49.0138 8.38624 //www.kersttruiwinkel.nl arrow 0 1 cookie-true 200