Foute Kersttrui Collectie voor Kerst 2018 is binnen!

Foute Kersttrui Collectie voor Kerst 2018 is binnen!

Wil jij deze kerst óók de show stelen met een foute kersttrui? Dan hebben we goed nieuws! Met nog 50 dagen voor kerst hebben we onze foute kersttrui collectie 2018 binnen en klaar voor verzending. Met nog meer keuze dan vorig jaar hebben we voor iedereen de leukste foute kersttrui.

Dames Kersttrui in 2018: meer fashionable dan ooit tevoren

In onze collectie dames kersttruien vindt je niet langer alleen de oversized look, maar ook kortere Boxy fit en langere modellen die de foute kersttrui een fashionable look geven. Bovendien vindt je naast de foute foute kersttruien ook kersttruien met leuke noorse motieven in hippe pastel tinten.

Nieuw: Papa en Kind én Mama en Kind kersttruien

Wat is er nu leuker dan een matchende trui voor papa of mama en zoon of dochter? Een onweerstaanbaar schattig gezicht als ze allemaal dezelfde trui aan hebben. De Merry Christmas Rudolph trui is verkrijgbaar in vele kindermaten én in een heren- en damesuitvoering. Zo kan iedereen perfect gematcht kerst vieren!

Kerstjurkjes, Kerstoverhemden en meer

Naast onze foute kersttruien zijn ook dit jaar verschillende kerst jurkjes, kerst overhemden en andere outfits bij ons verkrijgbaar. Ideaal om op een stijlvolle manier de kerstsfeer uit te dragen op het werk, tijdens de kerstborrel of eindejaars party. Mag het juist over de top? Dan zijn onze super leuke 3D kerstpakken een echte showstopper. Of wat dacht je van een Foute Kersttrui met balspel of een super grappige “twosie” Duo Kersttrui? Genoeg keuze om in elke situatie de kerstvreugde naar grote hoogten te stuwen.

Kerstdiner? Kerst kookschort!

Op veler verzoek zijn ook de kerst kookschorten dit jaar weer van de partij. Kook jij dit jaar het kerstdiner? Dan mag dat best in stijl! Onze leuke kerstschorten maken zelfs de voorbereidingen al een feest op zich.

Categorie Geen categorie
BUY FOR ME

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)
theme-img-alt

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings

15 49.0138 8.38624 //www.kersttruiwinkel.nl arrow 0 1 cookie-true 200